center
Hozzáadás a Kedvencekhez


Szektor Újság


MALSZ – MSzSz elnökségi találkozó
Ma délelőtt találkozóra került sor a Magyar Asztali Labdarúgó Szövetség és a Magyar Szektorlabda Szövetség vezetői között. Sajnos a találkozóra privát problémák miatt nem tudott megjelenni az MSzSz vezetősége, akiket csupán a szövetség vezetője képviselt, ezért nem sikerült a nézeteket teljeskörűen kicserélni.

A találkozót megelőzően Horváth Imre – az MSzSz vezetője – egy munkaanyagot készített a szerinte aktuális, a sportág hazai irányítói előtt álló feladatokról, fejlesztési elképzelésekről, melyet előzetesen megküldött a résztvevőknek.

A rendelkezésre álló rövid idő alatt azonban nem sikerült az anyagot teljes egészében elemezni, annak csupán néhány elemét emelték ki a megjelentek. Elsők között vizsgálták meg a két szövetség egyesülésének kérdését. Ebben eltértek a nézetek. Míg az MSzSz az egyesülést tartaná jónak, addig a MALSZ elnökségi tagok nem osztották Horváth nézeteit.

Az előterjesztett munkaanyag kitűzött távlati céljaiban egyetértettek a felek, de annak megvalósításában jelentősen különböztek az elképzelések. A feszült légkörű megbeszélésen mindvégig rendkívül korrekt hangvételű vita folyt, a problémák jóindulatú megközelítésében. Csupán a célok elérésére alkalmas szövetség szervezeti struktúrája, továbbá annak személyi összetételében tátongott szakadéknyi nézetkülönbség a felek között.

A megbeszélés végén Veress Gábor és Horváth Imre tapasztalván a vártnál lassabb előrehaladást, kezdeményezték a felek jövő heti ismételt találkozóját. Méghozzá annak érdekében, hogy még a szektorlabdázók jövő hétvégi közgyűlése előtt legalább annyira közeledjenek az álláspontok, ami lehetővé teszi az MSzSz tagjainak szövetségük további működtetésének kérdéseiről szóló döntéseik meghozatalát.


2008.09.19.előző hírek:következő hírek:

A Tiszavasvári SE az NB II. bajnoka!
Karácsony László kitüntetése
Frissek
Hasonló cipőben
Nagy a készülődés Zsombón

Tápiószentmártonban gyülekeznek a sportújságírók
Tegnap folytatódtak a tárgyalások
Ismét Baranyába került a csapattrófea!
Becsengettek
Új edzőteremMinden jog fenntartva: ...::: gombfoci.hu :::... | Design: PuSzaFi
A Magyar Szektorlabda Szövetség támogatója a Nemzeti Együttműködési Alap