center
Hozzáadás a Kedvencekhez


Szektor Újság


Karácsony László kitüntetése
Makkai Balázs, a pécsiek Komlón élő klubvezetője tagnap arra hívta fel a figyelmünket, hogy feltétlen olvassuk el a www.komloiujsag.hu -nak a város legfrissebb kitüntetettjeit bemutató közleményét. Íme, ezt találtuk:

A hagyományokhoz hűen az ünnepi képviselő-testületi ülésen adták át az elismeréseket a város idei kitüntetettjeinek. „Komló Város Sportjáért” kitüntetésben ketten részesültek. Egyikük régi ismerősünk, az aktív játéktól, illetve klubvezetői munkától nem rég visszavonult, és a DÖKE Komló csapatát csúcsra segítő Karácsony László, aki a közlemény szerint a „szektorlabda sportág érdekében végzett több évtizedes tevékenységéért” kapta az elismerést.

Minden gombozó számára nagy öröm, ha bármilyen szinten bárkinek is elismerik a sportágban kifejtett tevékenységét. Ugyanis ez nem csupán a kitüntetett személyét, hanem az egész sportág megbecsülését jelzi az által, hogy a komlói városatyák szerint érték, ha valaki szektorlabda edzőként, szakvezetőként eredményesen tevékenykedik.

Laci munkáját nem csak azért köszönjük, mert létrehozott, összekovácsolt és összetartott egy kiváló közösséget, hanem példamutató munkájával elismerést szerzett a komlói gombozóknak és az egész sportágnak.

Szép volt Laci! Köszönjük!


2008.09.12.előző hírek:következő hírek:

Frissek
Hasonló cipőben
Nagy a készülődés Zsombón
Szabálykönyv
Mindjárt az első kísérlet

A Tiszavasvári SE az NB II. bajnoka!
MALSZ – MSzSz elnökségi találkozó
Tápiószentmártonban gyülekeznek a sportújságírók
Tegnap folytatódtak a tárgyalások
Ismét Baranyába került a csapattrófea!Minden jog fenntartva: ...::: gombfoci.hu :::... | Design: PuSzaFi
A Magyar Szektorlabda Szövetség támogatója a Nemzeti Együttműködési Alap