center
Hozzáadás a Kedvencekhez


Szektor Újság


Új gombfoci klub alakult - Horváth Imre felhívása jelentkezésre
Új játszóhely nyitja meg kapuját Budapesten. Cím: IX. ker. Viola utca 7. I. em. 6.

A játéknap hétfőn lesz 17 órától legalább 20 óráig, de igény esetén, ameddig érdeklődés van. Aki csak később tud jönni, mint 5 óra, az is be tud kapcsolódni a játékba, ahol a gombfocizás mellett közösségi életet is terveznék beindítani. Ezen belül lehet gyűjtők találkahelye, lesznek élménybeszámolók érdekes eseményekről, lesz tanítás (szabály, taktika, felszerelés-kiválasztás, stb.). A lehetőség egyaránt szól a hagyományos gombfoci kedvelőinek és a szektorlabdát játszóknak is. Kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Az előrejelzések szerint az abszolut kezdők lesznek többségben, de lesz köztünk ügyes játékos is. Az edzéseket magam vezetem, de lesz két helyettesem arra az esetre, ha nem tudnék ott lenni. Az utcai kapucsengőn a 6-os gombot kell megnyomni, amire be tudunk fentről engedni. A lépcsőház előtt még egy ugyanilyen zár van, és ismét a 6-os gombot kell nyomni.

Úgy tűnik, hogy sokakat érdekel a dolog. Ide költözik a Józsefvárosi Szabadidős Egyesület edzése, de az MTK, és a Budapesti Asztali Labdarógó Egyesület gombozói is itt fognak hódolni szenvedélyüknek.

Hat darab pályát tudunk feltenni a hagyományos magyar gombfocihoz (szűkösen akár nyolcat is), de ha valakiket a brazil gombfoci is érdekel, ahhoz is van 6 db pályánk, sőt, egy másik kisebb helyiségünk is.

A helyszínen gombfoci bolt is működik, ahol kezdőknek és haladóknak csapatokat árusítunk, de lehet labdát, kaput, vagy pályát is venni. Az edzéshely konfortos. Mosdó is van, sőt jól felszerelt konyha is, ahol étkezni, kávézni is lehet.

Kérlek Benneteket, hogy aki szeretne lejárni, az keressen meg a +36-70/50-938-50-es telefonon, vagy a gombfoci@gombfoci.hu e-mail címen. Mindenkit szeretettel várunk korra és nemre tekintet nélkül!

Horváth Imre klubvezető, ezdő
(ötszörös világbajnok és tizenegyszeres Európa-bajnok).

2018.05.27.előző hírek:következő hírek:

Gabi bácsi 80! - Horváth Imre - Horváth Imre kalapemelése
Tájékoztató a mai MALSZ közgyűlésről - Horváth Imre tudósítása
A szektorlabda kvalifikáció állása - ifj. Farkas Gábor számítása alapján
Pákai megvédte egyéni bajnoki címét! - Horváth Imre tudósítása
A honlap-frissítés felelőssége - Horváth Imre tájékoztatása

Pákai cipelhette haza a trófeát - Horváth Imre tudósítása a Tesi Kupáról
Kialakult a 12 érintéses válogatott keret - Horváth Imre tudósításaMinden jog fenntartva: ...::: gombfoci.hu :::... | Design: PuSzaFi
A Magyar Szektorlabda Szövetség támogatója a Nemzeti Együttműködési Alap