center
Hozzáadás a Kedvencekhez


Szektor Újság


Gabi bácsi 80! - Horváth Imre - Horváth Imre kalapemelése
Farkas Gábor ma ünnepli 80. születésnapját, mely alkalommal nem megemlékezni szeretnénk pályafutásáról, mert az még messze nem ért véget, csupán tisztelegni szeretnénk a kiváló sportember előtt.

Gabi bácsi már vagy 50 éve gombfocizott versenyszerűen, amikor 2007-ben megismerkedett a brazil 12 érintéses asztali labdarúgással. Azért innen kezdem a vele kapcsolatos aktuális gondolataim leírását, mert nem semmi, hogy valaki világbajnok lesz (2004-ben, a magyar válogatott csapat tagjaként), majd sikerei csúcsán gondol egyet, és egy teljesen új dolgot kezd megtanulni a semmiből kiindulva. Gondolta, elég fiatal még ahhoz, hogy valami újat kipróbáljon, hisz alig volt akkor 66 éves. És lássunk csodát, Gabi bácsi ebben a szakában is sikeres lett. Bekerült a válogatott keretbe, ahol a világ legjobbjainak tartott brazilokat ijesztgette. Sajnos ez csupán egy ezüstérmet ért a 2014-es EB-n, de 76 évesen elmondhatta magáról, hogy válogatott volt! Érdemes volna utána járni, van-e nála idősebb sportoló, aki ilyen idősen is válogatott tudott lenni.

Nem rég buta baleset érte, ami visszavetette a játékban. Azonban hiába látszik meg jelenlegi játékán a kihagyás, hihetetlen szorgalmát ismerve biztosak lehetünk benne, hogy a novemberi portugáliai VB-n már ott lesz, és nem az utolsók közt fog végezi.

Jó egészséget, és sok sikert a világbajnokságon!


2018.05.27.előző hírek:következő hírek:

Tájékoztató a mai MALSZ közgyűlésről - Horváth Imre tudósítása
A szektorlabda kvalifikáció állása - ifj. Farkas Gábor számítása alapján
Pákai megvédte egyéni bajnoki címét! - Horváth Imre tudósítása
A honlap-frissítés felelőssége - Horváth Imre tájékoztatása
Pénz, erkölcs, hit - Horváth Imre írása

Új gombfoci klub alakult - Horváth Imre felhívása jelentkezésre
Pákai cipelhette haza a trófeát - Horváth Imre tudósítása a Tesi Kupáról
Kialakult a 12 érintéses válogatott keret - Horváth Imre tudósításaMinden jog fenntartva: ...::: gombfoci.hu :::... | Design: PuSzaFi
A Magyar Szektorlabda Szövetség támogatója a Nemzeti Együttműködési Alap