center
Hozzáadás a Kedvencekhez


Szektor Újság


A honlap-frissítés felelőssége - Horváth Imre tájékoztatása
Ha valaki egyszer bevállalta, hogy egy honlap anyagát folyamatosan frissíti, az bizony nagy felelősség. Egy honlapnak arca van, világnézete van, erkölcsi normái vannak, ezért azt jó, ha egy ember kezeli, hogy az azt működtető szervezet egységes képet tudjon mutatni a külvilág számára. Így tud folyamatosan „izmosodni” a szervezet reputációja. Azonban, ha az az egy ember akadályoztatva van, akkor sajnos megáll az élet, nem frissül a honlap, és a gondozatlanság szégyene visszahull a szervezet fejére.

Ez történt most a gombfoci.hu-val is, mivel annak szerkesztője, vagyis jómagam, magánéleti gondok miatt akadályoztatva voltam. Ennek egyik feléről már egyszer adtam tájékoztatást, amikor 2016. február 14-én megírtam a „köszönöm” című visszaemlékezésemet, ami az Összes hír listázása” alatt olvasható, a dátumnak megfelelő helyen.

Az akadályoztatásom másik fele indoklása még egyszerűbb: 2 évnyi betegeskedés után kijöttem az utcára, meglátogattam az összes hivatalt, ahol intéznivaló ügyek garmada várt rám, lakhelyet és állás kerestem, és most értem oda, hogy kommunikációs,illetve PR feladataimnak is eleget tegyek.

Nem ígérem, hogy mostantól ismét sok anyag fog itt megjelenni, viszont azon leszek, hogy ez így legyen. Már el is kezdem a munkát a legfrissebb hírekkel.


2018.05.14.előző hírek:következő hírek:

Pénz, erkölcs, hit - Horváth Imre írása
AZ ÉN HŐSEIM - Horváth Imre beszámolója a VIII. Szektorlabda EB-ről
Véget ért az EB - Horváth Imre tudósítása az NSO-n
Aranyeső Yuccában - Horváth Imre EB beharangózója
Farkas Gábor életműdíjas lett - Horváth Imre tudósítása

Pákai megvédte egyéni bajnoki címét! - Horváth Imre tudósítása
A szektorlabda kvalifikáció állása - ifj. Farkas Gábor számítása alapján
Tájékoztató a mai MALSZ közgyűlésről - Horváth Imre tudósítása
Gabi bácsi 80! - Horváth Imre - Horváth Imre kalapemelése
Új gombfoci klub alakult - Horváth Imre felhívása jelentkezésreMinden jog fenntartva: ...::: gombfoci.hu :::... | Design: PuSzaFi
A Magyar Szektorlabda Szövetség támogatója a Nemzeti Együttműködési Alap